Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 22 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктівКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2012Розроблення рецептури комбінованого молочного продукту оздоровчого призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктівСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2013Формування культури правильного харчування cтудентів вищих навчальних закладівКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатієюКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2018Обґрунтування доцільності виробництва безглютенових харчових продуктів в УкраїніСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2019Передумови для створення безглютенових продуктів харчування в УкраїніКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2019Забезпечення населення безглютеновими продуктами – сучасний напрям розвитку харчової промисловостіСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2015Аналіз жирнокислотного складу насіння льону при створенні продукції ресторанного господарства функціонального призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Обґрунтування вибору сировини для створення харчових продуктів, призначених для застосування у безглютеновій дієтіКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна