Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 153 (Search time: 0.057 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктівКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2018Розроблення складу сухого білково-рослинного напівфабрикату для збагачення продуктів, призначених для харчування військовослужбовцівСтеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
2012Дослідження процесу набухання насіння льону при різних температурахСтеценко, Наталія Олександрівна; Цільніцька, А. О.; Кутна, А. Ю.; Сидоренко, Ю. В.
2012Аналіз асортименту хліба та хлібобулочних виробів оздоровчого призначення на ринку УкраїниСтеценко, Наталія Олександрівна; Землінська, Марія Дмитрівна
2018Сучасні підходи до комп’ютерного проектування рецептур оздоровчих харчових продуктів та оцінювання їх нутрієнтного складуСтеценко, Наталія Олександрівна
2019Розроблення способу виробництва безглютенових кексів з керобомСтеценко, Наталія Олександрівна; Іноземцева, Кристина Вячеславівна
2019Обґрунтування вибору складу фруктового наповнювача для виробництва сиркового десертуДобротворська, Ірина Всеволодівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2019Перспективи створення пастили лікувально-профілактичного призначенняКоберник, Інна Віталіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2012Розроблення рецептури комбінованого молочного продукту оздоровчого призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Розроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складомСидоренко, Ю. В.; Стеценко, Наталія Олександрівна