Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 116 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Збагачення плавлених сирів компонентами рослинної сировиниПобрусило, Марина Володимирівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2020Наукове обґрунтування складу та розроблення рецептури зернового батончика підвищеної біологічної цінностіНовохат, Анастасія Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2020Отримання пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого шротом насіння олійних культурСоловйова, Катерина Володимирівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2020Обгрунтування та розроблення рецептури граноли оздоровчого призначенняНовохат, Дарина Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2020Обґрунтування складу та вдосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йоштиОстапенко, Юлія Валеріївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2020Розроблення рецептури та способу отримання зернового батончика підвищеної біологічної цінностіНовохат, Анастасія Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2020Отримання пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини та калиниНовохат, Дарина Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2020Сучані технології заморожування плодово-ягідної сировини: переваги та недолікиКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2020Методи кріозахисту структур плодів та ягід при заморожуванніСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2020Фізіологічна дія нутрієнтів на організм людиниКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна