Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 23 (Search time: 0.049 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Розроблення технології печінкового паштету, збагаченого харчовими волокнами гарбуза і топінамбураПримачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2019Симбіотичний функціональний харчовий продукт для дітей на основі кисломолочного сируСтеценко, Наталія Олександрівна; Медведюк, Ірина Олександрівна
2013Новий вид хліба з пророщеного зерна пшениці для покращення здоров'я населення УкраїниСтеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Кльорик, Богдана Олександрівна
2018Характеристика пшеничних зародків як джерела функціональних інгредієнтів при створенні продуктів оздоровчої діїУромова, Катерина Євгенівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Розроблення рецептури кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льонуВінк, Аліна В‘ячеславівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Нові види макаронних виробів з антиоксидантними властивостямиКравченко, Олег Андрійович; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Новий соковмісний напій оздоровчого призначення з додаванням екстракту стевії та сироваткиЛисицина, Юлія Вікторівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2019Функціональні харчові продукти у забезпеченні здоров’я людиниСтеценко, Наталія Олександрівна
2021Використання насіння льону при створенні напоїв оздоровчого призначенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Чемелєва, Юлія Михайлівна
2021Дослідження фізико-хімічних властивостей сировини та напівфабрикатів у виробництві безглютенових кексівГалушко, Марія Валеріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна