Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 414 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Динаміка зміни вмісту вітаміну С при заморожуванні ягід з кріопротекторамиКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2017The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berriesSimahina, Galina; Kaminska (Halapsina), Svitlana
2011Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменівСтешенко, Ольга Михайлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2013Функціональні інгредієнти дикорослих ягід як збагачувачі молочних середовищСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2018Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктівКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Перспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначенняГойко, Ірина Юріївна; Іванова, Вікторія Джанівна; Шнайдер, Н. В.
2013Перспективи використання кріопротекторів в інноваційних технологіях заморожування плодово-ягідної сировиниСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019Оптимальні умови заморожування ягід з ніжною текстурою для отримання напівфабрикатів високої якостіКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2014Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородиниХмарук, Тетяна Володимирівна; Івчук, Надія Павлівна
2012Натуральные ароматические вещества для пищевой промышленностиТищенко (Усатюк), Елена Михайловна; Науменко, Александр Артемович; Фролова, Наталья Эпинетовна; Карпутина, Маргарита Витальевна; Чепель, Наталья Васильевна