Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 32 (Search time: 0.041 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородиниХмарук, Тетяна Володимирівна; Івчук, Надія Павлівна
2012Реологічні властивості знежиреного згущеного молока з фруктозоюІвчук, Надія Павлівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2017Перспективи використання буряку столового у виробництві цукрових кондитерських виробівУщаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна
2014Вплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджівІвчук, Надія Павлівна; Лебідь, Н. М.
2014Фізико-хімічні зміни в системі вода-сухофруктиХоменко, Леся; Івчук, Надія Павлівна
2018Обґрунтування доцільності використання молочної сироватки та березового соку для виготовлення напою загальнозміцнюючої діїКугай, Дмитро; Івчук, Надія Павлівна
2017Використання композиції буряка столового та плодів вишні для виробництва солодких страв геродієтичного призначенняУщаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна
2017Перспективи створення цукрових кондитерських виробів геродієтичного призначанняУщаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна
2014Синтетичні барвники в складі харчових продуктівГавриленко, Вікторія; Кравченко, Ярослав Андрійович; Івчук, Надія Павлівна
2017Використання порошків ягід горобини звичайної у рецептурі борошняних кондитерських виробівХоменко, Анастасія Анатоліївна; Івчук, Надія Павлівна