Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 37 (Search time: 0.051 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Розроблення способу перероблення зерна на пластівці підвищеної біологічної цінностіБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
2019Використання біологічно активованого зерна для виробництва оздоровчих продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Романовська, Тетяна Іванівна; Антонюк, Мар'яна Миколаївна
2014Щавнат - перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2018Підвищення харчової цінності хлібаБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Руденко, Владислав
2018Кавбуз – перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Романовська, Тетяна Іванівна
2018Біологічно-активні речовини виноградних кісточок, одержаних з твердих відходів виноробних підприємствБереза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2015Морозиво діабетичного призначенняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Тєлєгін, Кирил
2018Смикавець їстівний – цінна сировина для виробництва функціональних харчових продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2015Зерно-плодоовочеві суміші оздоровчого спрямуванняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2018Використання водоростей та цільнозернового борошна у виробництві макаронних виробів оздоровчого призначенняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Лисенко, Артем Артурович