Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 89 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородиниХмарук, Тетяна Володимирівна; Івчук, Надія Павлівна
2014Розроблення технології печінкового паштету, збагаченого харчовими волокнами гарбуза і топінамбураПримачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Розроблення технології печінкового паштету оздоровчого призначення з овочевими наповнювачамиПримачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Отримання зернових культур з підвищеним вмістом біогенних мікроелементівСімахіна, Галина Олександрівна; Миколів, Тетяна Іванівна
2014Перспективи використання зеленої маси рослин для виробництва білковмісних біологічно активних добавок до їжіПрокопенко, Дарина Сергіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Інноваційні підходи до використання надземної частини буряківСімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
2014Функціональні продукти та інгредієнти у вирішенні сучасних проблем здоров'яСімахіна, Галина Олександрівна; Ярош, К. В.
2014Вплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджівІвчук, Надія Павлівна; Лебідь, Н. М.
2014Щавнат - перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2014Фітопорошки для здорового харчуванняСімахіна, Галина Олександрівна; Пшеницький, Олег Геннадійович