Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Тези доповідей
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 44 (Search time: 0.046 seconds).
previous
1
2
3
4
...
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Визначення безпечності рослинної сировини, як компонента м’ясних продуктів
Корх, Наталя Сергіївна
;
Тетеріна, Світлана Миколаївна
;
Сімахіна, Галина Олександрівна
2016
Розроблення рецептури смузі на основі йогурту та оцінка його якості
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Веремчук, Софія Олександрівна
2016
Designing the technology of pastous milk-containing foodstuffs for the diets of military personnel
Polishchuk, Galyna
;
Simahina, Galina
;
Naumenko, Nataliia
;
Ustymenko, Ihor
2016
Інновації у харчових технологіях - вимога часу та запорука створення в україні індустрії здорового харчування
Сімахіна, Галина Олександрівна
2016
Інноваційні підходи до створення функціональних напоїв на основі дикорослих ягід
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2016
Ресурсозберігаючі підходи при переробці ефіроолійної сировини
Фролова, Наталія Епінетівна
;
Силка, Ірина Миколаївна
2016
Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктів
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Івчук, Надія Павлівна
2016
Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для харчування військовослужбовців
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Мошенська, Лілія Володимирівна
2016
Використання овочевих та ягідних порошків у рецептурі цукрових кондитерських виробів
Ущаповський, Артем Олегович
;
Івчук, Надія Павлівна
2016
Шляхи підвищення харчової цінності халви
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
Discover
Author
14
Стеценко, Наталія Олександрівна
11
Сімахіна, Галина Олександрівна
4
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
4
Фролова, Наталія Епінетівна
4
Івчук, Надія Павлівна
3
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
3
Сорокіна, Катерина Олександрівна
3
Федоренко, Тетяна Іванівна
2
Андрейченко, Наталія Олегівна
2
Веремчук, Софія Олександрівна
.
next >
Subject
4
nutritional value
4
харчова цінність
3
food and biological value
3
meat products
3
special contingent
3
sprouted grain
3
військовослужбовці
3
м’ясні продукти
3
оздоровчі харчові продукти
3
пророщене зерно
.
next >
Has File(s)
44
true