Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 44 (Search time: 0.046 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Визначення безпечності рослинної сировини, як компонента м’ясних продуктівКорх, Наталя Сергіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2016Розроблення рецептури смузі на основі йогурту та оцінка його якостіСтеценко, Наталія Олександрівна; Веремчук, Софія Олександрівна
2016Designing the technology of pastous milk-containing foodstuffs for the diets of military personnelPolishchuk, Galyna; Simahina, Galina; Naumenko, Nataliia; Ustymenko, Ihor
2016Інновації у харчових технологіях - вимога часу та запорука створення в україні індустрії здорового харчуванняСімахіна, Галина Олександрівна
2016Інноваційні підходи до створення функціональних напоїв на основі дикорослих ягідСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2016Ресурсозберігаючі підходи при переробці ефіроолійної сировиниФролова, Наталія Епінетівна; Силка, Ірина Миколаївна
2016Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктівБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна
2016Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для харчування військовослужбовцівСтеценко, Наталія Олександрівна; Мошенська, Лілія Володимирівна
2016Використання овочевих та ягідних порошків у рецептурі цукрових кондитерських виробівУщаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна
2016Шляхи підвищення харчової цінності халвиБашта (Шеремет), Алла Олексіївна