Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 48 (Search time: 0.017 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктівКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2018Розроблення складу сухого білково-рослинного напівфабрикату для збагачення продуктів, призначених для харчування військовослужбовцівСтеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
2018Використання принципів харчової комбінаторики для створення заморожених плодово-ягідних сумішейСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2018Сучасні підходи до комп’ютерного проектування рецептур оздоровчих харчових продуктів та оцінювання їх нутрієнтного складуСтеценко, Наталія Олександрівна
2018Розроблення рецептури сиркової маси оздоровчого призначенняСолодко, Лілія Миколаївна
2018Вивчення антиоксидантних властивостей екстрактів із зеленої маси буріківСолодко, Лілія Миколаївна
2018Наукове обґрунтування вибору нутрієнтів, адекватних потребам людиниСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Роман Юрійович
2018Вибір рослинних збагачувачів для виробництва сиркової маси оздоровчого призначенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Боса, Леся Василівна
2018Обґрунтування доцільності виробництва безглютенових харчових продуктів в УкраїніСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2018Підвищення харчової цінності хлібаБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Руденко, Владислав