Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Тези доповідей
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 17 (Search time: 0.029 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Використання принципів харчової комбінаторики для створення заморожених плодово-ягідних сумішей
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2013
Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшника
Дубровський, В. В.
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2017
Розроблення способу перероблення зерна на пластівці підвищеної біологічної цінності
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
2014
Інноваційні підходи до використання надземної частини буряків
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Солодко, Лілія Миколаївна
2013
Новий вид хліба з пророщеного зерна пшениці для покращення здоров'я населення України
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Кльорик, Богдана Олександрівна
2017
Порівняння вітчизняного та аюрведичного підходів до оцінки ефективності харчових продуктів
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Науменко, Наталія Валентинівна
;
Науменко, Роман Юрійович
2013
Інновації у підвищенні засвоюваності компонентів зернових організмом людини
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Миколів, Тетяна Іванівна
2017
Створення рецептури десерту оздоровчого призначення на основі кисломолочного сиру
Прут, Зоя Юріївна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2018
Обґрунтування співвідношення між овочевою та плодовою складовими у рецептурі желейних виробів
Сливченко, Володимир Олександрович
;
Івчук, Надія Павлівна
2018
Визначення критеріїв придатності плодово-ягідних культур до заморожування
Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
;
Сімахіна, Галина Олександрівна
Discover
Author
9
Стеценко, Наталія Олександрівна
8
Сімахіна, Галина Олександрівна
2
Камінська (Халапсіна), Світлана В...
2
Прокопенко, Дарина Сергіївна
2
Прут, Зоя Юріївна
1
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
1
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
1
Береза-Кіндзерська, Людмила Васил...
1
Вінк, Аліна В‘ячеславівна
1
Гедзюк, Вікторія Олександрівна
.
next >
Subject
16
biological value
2
ascorbic acid
2
berries
2
healthy product
2
organic acids
2
polyphenolic compounds
2
sugars
2
аскорбінова кислота
2
буряк
2
органічні кислоти
.
next >
Date issued
4
2013
3
2017
3
2018
2
2014
2
2016
2
2019
1
2015
Has File(s)
17
true