Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Тези доповідей
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 16 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктів
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2018
Сучасні підходи до комп’ютерного проектування рецептур оздоровчих харчових продуктів та оцінювання їх нутрієнтного складу
Стеценко, Наталія Олександрівна
2019
Флакси з насіння льону – нові продукти на ринку оздоровчих харчових продуктів України
Шумчук, Андрій Миколайович
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2019
Використання фосфоліпідів насіння соняшника при виробництві ковбас оздоровчого призначення
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Медведюк, Дмитро Олександрович
2018
Технологія спреду з додаванням олії розторопші та харчових волокон
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Супрун, Марина Іванівна
2019
Обґрунтування вибору ягід бузини чорної для виробництва пастили оздоровчого призначення
Коберник, Інна Віталіївна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2019
Використання дигідрокверцетину при виробництві квасу оздоровчого призначення
Гладишева, Олександра Олександрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2014
Перспективи використання порошків гарбуза та топінамбура при виробництві паштетів
Примачик, Євгенія Анатоліївна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2019
Обґрунтування доцільності використання ягід бузини чорної для виробництва натурального барвника
Коберник, Інна Віталіївна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2019
Використання гречаного борошна та порошку керобу при виробництві кексів для хворих на целіакію
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Іноземцева, Кристина Вячеславівна
Discover
Author
15
Стеценко, Наталія Олександрівна
2
Гладишева, Олександра Олександрівна
2
Коберник, Інна Віталіївна
2
Шумчук, Андрій Миколайович
1
Goyko, Iryna
1
Stetsenko, Natalia
1
Гедзюк, Вікторія Олександрівна
1
Краєвська, Світлана Петрівна
1
Медведюк, Дмитро Олександрович
1
Примачик, Євгенія Анатоліївна
.
next >
Subject
5
healthy food
3
health food product
3
healthy product
3
насіння льону
2
dihydroquercetin
2
flax seed
2
health food
2
health foods
2
kvass
2
дигідрокверцетин
.
next >
Date issued
12
2019
3
2018
1
2014
Has File(s)
16
true