Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.03 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Використання принципів харчової комбінаторики для створення заморожених плодово-ягідних сумішейСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2013Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшникаДубровський, В. В.; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Розроблення способу перероблення зерна на пластівці підвищеної біологічної цінностіБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
2014Інноваційні підходи до використання надземної частини буряківСімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
2013Новий вид хліба з пророщеного зерна пшениці для покращення здоров'я населення УкраїниСтеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Кльорик, Богдана Олександрівна
2017Порівняння вітчизняного та аюрведичного підходів до оцінки ефективності харчових продуктівСімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Науменко, Роман Юрійович
2013Інновації у підвищенні засвоюваності компонентів зернових організмом людиниСімахіна, Галина Олександрівна; Миколів, Тетяна Іванівна
2017Створення рецептури десерту оздоровчого призначення на основі кисломолочного сируПрут, Зоя Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2018Визначення критеріїв придатності плодово-ягідних культур до заморожуванняКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2016Розроблення рецептури дієтичної добавки з використанням зеленої маси рослинПрокопенко, Дарина Сергіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна