Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 13 (Search time: 0.013 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Дослідження процесу набухання насіння льону при різних температурахСтеценко, Наталія Олександрівна; Цільніцька, А. О.; Кутна, А. Ю.; Сидоренко, Ю. В.
2012Использование продуктов переработки ягод рябины в хлебопеченииСтеценко, Наталья Александровна; Курочко, С. А.; Краевская, Светлана Петровна
2013Перспективи використання черемші для отримання білковмісних концентратівСімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
2012Розроблення рецептури молочного десерту підвищеної харчової цінностіГойко, Надія Олегівна; Гойко, Ірина Юріївна
2019Використання горохового борошна та порошку шпинату у виробництві хлібаСладковський, Олександр; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2018Обгрунтування використання порошків з овочевої сировини для збагачення пшенично-кукурудзяної булочкиМакідонова, Наталя; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2018Використання плодово-ягідного міксу для збагачення фруктово-желейного мармеладуСкрипка, Злата; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2019Отримання кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками обліпихи та імбируОгли, Людмила; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2016Нова фруктово-горіхова начинка для борошняних кондитерських виробівАлтуніна, Катерина Миколаївна; Івчук, Надія Павлівна
2016Удосконалення способу виробництва сиркової маси, збагаченої кунжутомСтеценко, Наталія Олександрівна; Пастовенська, Анна Олегівна