Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Тези доповідей
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.013 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Дослідження процесу набухання насіння льону при різних температурах
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Цільніцька, А. О.
;
Кутна, А. Ю.
;
Сидоренко, Ю. В.
2012
Использование продуктов переработки ягод рябины в хлебопечении
Стеценко, Наталья Александровна
;
Курочко, С. А.
;
Краевская, Светлана Петровна
2013
Перспективи використання черемші для отримання білковмісних концентратів
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Солодко, Лілія Миколаївна
2012
Розроблення рецептури молочного десерту підвищеної харчової цінності
Гойко, Надія Олегівна
;
Гойко, Ірина Юріївна
2019
Використання горохового борошна та порошку шпинату у виробництві хліба
Сладковський, Олександр
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2018
Обгрунтування використання порошків з овочевої сировини для збагачення пшенично-кукурудзяної булочки
Макідонова, Наталя
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2018
Використання плодово-ягідного міксу для збагачення фруктово-желейного мармеладу
Скрипка, Злата
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2019
Отримання кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками обліпихи та імбиру
Огли, Людмила
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2016
Нова фруктово-горіхова начинка для борошняних кондитерських виробів
Алтуніна, Катерина Миколаївна
;
Івчук, Надія Павлівна
2016
Удосконалення способу виробництва сиркової маси, збагаченої кунжутом
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Пастовенська, Анна Олегівна
Discover
Author
6
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
3
Стеценко, Наталія Олександрівна
1
Алтуніна, Катерина Миколаївна
1
Гойко, Надія Олегівна
1
Гойко, Ірина Юріївна
1
Краевская, Светлана Петровна
1
Курочко, С. А.
1
Кутна, А. Ю.
1
Макідонова, Наталя
1
Огли, Людмила
.
next >
Subject
12
харчова цінність
3
dresser
3
збагачувачі
2
swelling
2
пищевая ценность
1
biological value
1
confectionery
1
curd
1
dairy desserts
1
diet
.
next >
Date issued
4
2016
3
2012
2
2018
2
2019
1
2013
1
2015
Has File(s)
13
true