Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Розроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складомСидоренко, Ю. В.; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшникаДубровський, В. В.; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктівСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2013Перспективи отримання рослинного білка із зеленої маси рослин для виробництва продукції оздоровчого призначенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Землінська, Марія Дмитрівна
2013Формування культури правильного харчування cтудентів вищих навчальних закладівКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Розроблення технології твердих сичужних сирів функціонального призначення з фосфоліпідною та білковою добавкамиСтеценко, Наталія Олександрівна; Стус, Н. В.
2013Новий вид хліба з пророщеного зерна пшениці для покращення здоров'я населення УкраїниСтеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Кльорик, Богдана Олександрівна
2013Здоров'я нації - вінець діяльності науковців Національного університету харчових технологійСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжіКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Біологічна цінність зеленої маси буряківСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна