Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатієюКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Створення десерту для дітей, хворих на муковісцидозВеремчук, Софія Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Обґрунтування вибору екстракту шипшини та соку вишні для створення мармеладу з антиоксидантними властивостямиБаглай, Ольга Миколаївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Дослідження впливу порошку аронії на фізико-хімічні показники тіста та житньо-пшеничного хлібаХрупчик, Анна Василівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Обґрунтування вибору сировини для створення харчових продуктів, призначених для застосування у безглютеновій дієтіКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Основні підходи до створення батончиків спеціалізованого призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Спеціалізований продукт для харчування дітей, хворих на муковісцидозВеремчук, Софія Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Використання порошку з ягід горобини при виробництві булочокТелетьон, Леся Василівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Створення рецептури десерту оздоровчого призначення на основі кисломолочного сируПрут, Зоя Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Порівняння реакційної здатності токоферолів з використанням методів комп’ютерної хіміїСтеценко, Наталія Олександрівна