Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Тези доповідей
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 31 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Динаміка зміни вмісту вітаміну С при заморожуванні ягід з кріопротекторами
Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
;
Сімахіна, Галина Олександрівна
2017
The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berries
Simahina, Galina
;
Kaminska (Halapsina), Svitlana
2017
Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2017
Перспективи використання буряку столового у виробництві цукрових кондитерських виробів
Ущаповський, Артем Олегович
;
Івчук, Надія Павлівна
2017
Розроблення способу перероблення зерна на пластівці підвищеної біологічної цінності
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
2017
Використання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягід
Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
;
Сімахіна, Галина Олександрівна
2017
Використання композиції буряка столового та плодів вишні для виробництва солодких страв геродієтичного призначення
Ущаповський, Артем Олегович
;
Івчук, Надія Павлівна
2017
Зміни вмісту жиру у процесі біологічного активування зерна
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Романовська, Тетяна Іванівна
2017
Використання нетрадиційної рослиної сировини для отримання кондитерських виробів оздоровчого призначення
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2017
Перспективи створення цукрових кондитерських виробів геродієтичного призначання
Ущаповський, Артем Олегович
;
Івчук, Надія Павлівна
Discover
Author
10
Стеценко, Наталія Олександрівна
5
Івчук, Надія Павлівна
4
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
4
Ущаповський, Артем Олегович
3
Береза-Кіндзерська, Людмила Васил...
3
Краєвська, Світлана Петрівна
3
Сімахіна, Галина Олександрівна
2
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2
Веремчук, Софія Олександрівна
2
Камінська (Халапсіна), Світлана В...
.
next >
Subject
3
заморожування
3
зберігання
3
кріопротектори
3
целіакія
2
ascorbic acid
2
bar
2
berries
2
biological damage
2
biologically active substances
2
celiac disease
.
< previous
next >
Has File(s)
31
true