Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.028 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктівКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2018Сучасні підходи до комп’ютерного проектування рецептур оздоровчих харчових продуктів та оцінювання їх нутрієнтного складуСтеценко, Наталія Олександрівна
2019Флакси з насіння льону – нові продукти на ринку оздоровчих харчових продуктів УкраїниШумчук, Андрій Миколайович; Стеценко, Наталія Олександрівна
2019Використання фосфоліпідів насіння соняшника при виробництві ковбас оздоровчого призначенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Медведюк, Дмитро Олександрович
2018Технологія спреду з додаванням олії розторопші та харчових волоконСтеценко, Наталія Олександрівна; Супрун, Марина Іванівна
2019Обґрунтування вибору ягід бузини чорної для виробництва пастили оздоровчого призначенняКоберник, Інна Віталіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2019Використання дигідрокверцетину при виробництві квасу оздоровчого призначенняГладишева, Олександра Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Перспективи використання порошків гарбуза та топінамбура при виробництві паштетівПримачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2019Обґрунтування доцільності використання ягід бузини чорної для виробництва натурального барвникаКоберник, Інна Віталіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2019Використання гречаного борошна та порошку керобу при виробництві кексів для хворих на целіакіюСтеценко, Наталія Олександрівна; Іноземцева, Кристина Вячеславівна