Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 14 (Search time: 0.026 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Функціональні інгредієнти дикорослих ягід як збагачувачі молочних середовищСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2018Ринок швидкозамороженої плодово-ягідної продукції в УкраїніКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2017Використання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягідКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2018Визначення критеріїв придатності плодово-ягідних культур до заморожуванняКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2019Оцінка безпеки швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів на основі принципів системи НАССРСімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Роман Юрійович; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019-01-19Оптимізація процесу кріопротекції плодів та ягід перед заморожуваннямКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2020Сучані технології заморожування плодово-ягідної сировини: переваги та недолікиКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2020Методи кріозахисту структур плодів та ягід при заморожуванніСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019Оптимальні умови заморожування для отримання високоякісних напівфабрикатів з плодів та ягід з щільною покривною тканиноюКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019Планування трифакторного експерименту при заморожуванні плодово-ягідної сировини з використанням кріопротекторівКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна