Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7436
Название: Інноваційні технології заморожування плодів та овочів
Авторы: Лановенко, Людмила Василівна
Шутюк, Віталій Володимирович
Ключевые слова: заморожування
технологія
овочі
фрукти
freezing
technology
vegetables
fruits
кафедра технології консервування
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Лановенко, Л. В. Інноваційні технології заморожування плодів та овочів / Л. В. Лановенко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 2 - 3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ. – 2012. - Ч. 2. - С. 159-160.
Краткий осмотр (реферат): Зроблено аналіз сучасного стану ринку заморожених фруктів та овочів. Наведено перспективні напрями розвитку холодильних технологій для розширення асортименту продукції. The analysis of the current state of the market of frozen fruits and vegetables. An promising areas of refrigeration technology for expanding product range.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7436
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
12 03 03 Schutyuk 78 NMK NUFT.pdf56.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.