Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 126 (Search time: 0.034 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктівКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2012Дослідження процесу набухання насіння льону при різних температурахСтеценко, Наталія Олександрівна; Цільніцька, А. О.; Кутна, А. Ю.; Сидоренко, Ю. В.
2012Аналіз асортименту хліба та хлібобулочних виробів оздоровчого призначення на ринку УкраїниСтеценко, Наталія Олександрівна; Землінська, Марія Дмитрівна
2018Сучасні підходи до комп’ютерного проектування рецептур оздоровчих харчових продуктів та оцінювання їх нутрієнтного складуСтеценко, Наталія Олександрівна
2019Розроблення способу виробництва безглютенових кексів з керобомСтеценко, Наталія Олександрівна; Іноземцева, Кристина Вячеславівна
2019Обґрунтування вибору складу фруктового наповнювача для виробництва сиркового десертуДобротворська, Ірина Всеволодівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2019Перспективи створення пастили лікувально-профілактичного призначенняКоберник, Інна Віталіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Розроблення технології печінкового паштету, збагаченого харчовими волокнами гарбуза і топінамбураПримачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Розроблення технології печінкового паштету оздоровчого призначення з овочевими наповнювачамиПримачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2018Наукове обґрунтування вибору нутрієнтів, адекватних потребам людиниСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Роман Юрійович