Матеріали конференцій : [7317] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 7317
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Поняття і характеристики креативної економіки в сфері харчового виробництваТруш, Юлія Леонідівна
2021Restaurant business trendsVarkhol, Veronika; Stukalska (Ivanova), Nataliia
2021Наукове обґрунтування і розроблення новітніх технологій борошняних кондитерських виробівСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Омельченко, Марія Сергіївна
2021Перспективи розвитку виробництва хлібобулочних борошняних виробівВархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2021Особливості використання рослинної сировини при виробництві безглютенового хлібаСорохан, Ольга Дмитрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2021Переваги харчового законодавства України для підприємств харчової промисловості та споживачівСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
2021Гастрономічний туризм в УкраїніСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
2021Проблема визначення STEM-освіти та міждисциплінарностіШаповалов, Євгеній Борисович
2021Use of food additives in specialized fruit and vegetable foods for child and diet foodBenderska, Olga; Levkivska (Muzika), Tetiana; Bessarab, Alexander
2021Перспективи комплексного перероблення томатної сировиниБендерська, Ольга Вячеславівна
2021Профилактика а лечение Covid-19 у молоднякаСтаровойтова, Светлана Александровна
2021-09Systematical overwide of google lens efficiency during stem classesShapovalov, Yevhenii; Bilyk, Zhanna; Shapovalov, Viktor
2020Ягоди калини як перспективна сировина для виробництва продуктів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовинДейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна
2021Амінокислотний скор білків сирників «Різдвяні»Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Таранишина, Інна Леонідівна
2021Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в УкраїніДейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Чижевська, Надія Андріївна
2020Доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тістаДейниченко, Людмила Григорівна; Зорін, Микита Ігорович
2020Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатівДейниченко, Людмила Григорівна; Буряк, Дар'я Олександрівна
2020Перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Кравченко, Тамара Василівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
2020Манго–перспективний компонент для оздоблювальних напівфабрикатівБуряк, Дар'я Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Корецька, Ірина Львівна
2020Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирниківДейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Таранишина, Інна Леонідівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 7317