Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У матеріалах наведено результати досліджень з вдосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну. The paper presents the results of research on improving the technology of bread increased biological value for the use of casein.

Опис

Ключові слова

казеїн, хліб, білки, біологічна цінність, casein, bread, proteins, biological value, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ткачук, Ю.М Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнар. наук.-тех. конф., 20–21 березня 2013 р. – К. - 2013. – С. 88-89.