Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7782
Название: Дослідження течії тіста в формувальному каналі матриці методом математичного моделювання
Другие названия: Study of the flow of dough in the mold channel matrix method of mathematical modeling
Авторы: Теличкун, Володимир Іванович
Кравченко, Олександр Іванович
Telychkun, Volodymyr
Kravchenko, Alexander
Ключевые слова: екструдер
дріжджове тісто
матриця
экструдер
дрожжевое тесто
матрица
extruder
yeast dough
matrix
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Кравченко, О. І. Дослідження течії тіста в формувальному каналі матриці методом математичного моделювання / О. І. Кравченко, О. В.Булавка, В .І. Теличкун // Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв: зб. тез Міжнар. студ. наук. -практ. конф. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 4. – С. 83-84.
Краткий осмотр (реферат): Головна ідея статті використання програмного забезпечення для дослідження впливу геометричних параметрів формувального каналу на характеристики потоку та виконання завдання по його оптимізації. Главная идея статьи использования программного обеспечения для исследования влияния геометрических параметров формовочного канала на характеристики потока и выполнения задачи по его оптимизации. The main idea of the article is The main idea of the article is using the software for study the effect of geometrical parameters on the channel forming flow characteristics and the task of optimization.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7782
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
koidttv.pdf118.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.