Двоступенева І сатурація

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Цукор України

Анотація

Розглядаються переваги проведення процесу І сатурації у два ступеня над одноступеневою та описується два способи практичної реалізації цього процесу і результати їх експлуатації на цукрових заводах.
Advantages of leadthrough of process are examined І saturation in two stages above single-stage and two methods of practical realization of this process and result of their exploitation are described on sugar-houses.

Опис

Ключові слова

дифузійний сік, raw juice, сатурація, кольоровість, saturation, hue, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Двоступенева І сатурація / Л. М. Хомічак, І. Б. Петриченко, В. Ю. Виговський, О. М. Калініченко // Цукор України. - 2004. - № 1-2. - С. 21-25.

Зібрання