Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7901
Название: Спосіб виробництва морозива плодово-ягідного (Патент на винахід 101108)
Авторы: Іванов, Сергій Віталійович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Мацько, Любов Михайлівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Ключевые слова: пюре з яблук
apple puree
пектинові речовини
pectin
морозиво
ice cream
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Патент України на винахід № 101108, МПК А 23G 9/04. Спосіб виробництва морозива плодово-ягідного / Іванов С. В., Поліщук Г. Є., Мацько Л. М., Крапивницька І. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № а 2011 13484 ; заявл. 16.11.2011 ; опубл. 25.02.2013, Бюл. № 4
Краткий осмотр (реферат): Винахід належить до способу виробництва плодово-ягідного морозива. Перевірено можливість виготовлення морозива яблучного високої якості на основі активованого плодово-ягідного пюре. The invention relates to a method for the production fruit and berry ice cream. The possibility of making apple ice cream with high quality based on activated fruit and berry puree was studied.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7901
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
THE INVENTION The method of production fruit and berry ice cream.pdf188.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.