Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7901
Назва: Спосіб виробництва морозива плодово-ягідного (Патент на винахід 101108)
Автори: Іванов, Сергій Віталійович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Мацько, Любов Михайлівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Ключові слова: пюре з яблук
apple puree
пектинові речовини
pectin
морозиво
ice cream
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Патент України на винахід № 101108, МПК А 23G 9/04. Спосіб виробництва морозива плодово-ягідного / Іванов С. В., Поліщук Г. Є., Мацько Л. М., Крапивницька І. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № а 2011 13484 ; заявл. 16.11.2011 ; опубл. 25.02.2013, Бюл. № 4
Короткий огляд (реферат): Винахід належить до способу виробництва плодово-ягідного морозива. Перевірено можливість виготовлення морозива яблучного високої якості на основі активованого плодово-ягідного пюре. The invention relates to a method for the production fruit and berry ice cream. The possibility of making apple ice cream with high quality based on activated fruit and berry puree was studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7901
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
THE INVENTION The method of production fruit and berry ice cream.pdf188.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.