Особливості використання сценарного управління для технологічних комплексів харчової промисловості
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Представлені результати використання сценарного підхода для оптимального керування технологічними комплексами харчового виробництва, зокрема одно- та багатоасортиментних.
Сharacteristics of using the scenario approach for optimal control of Food Processing Facility, in particular single- and many-assortment departments are considered in the thesis.
Опис
Ключові слова
сценарій, сценарне управління, технологічний комплекс, прогнозування, scenario, scenario control, technological complex, prediction, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Бібліографічний опис
Власенко, Л. О. Особливості використання сценарного управління для технологічних комплексів харчової промисловості / Л. О. Власенко, К. С. Архангельська // Автоматика-2012 : матеріали XІX Міжнародної конференції з автоматичного управління, Київ, 26-28 вересня 2012р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 165.