Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7972
Title: Применение плодо-ягодного сырья в технологии хлеба
Other Titles: Application of raw fruits and berries in the technology of bread
Authors: Фалендыш, Наталья Алексеевна
Казмирчук, Елена Анатольевна
Falendysh, Natalia
Kazmirchuk, Olena
Keywords: клюквенный сок
тыквенный сок
органические кислоты
созревание теста
пищевые волокна
журавлиний сік
гарбузовий сік
органічні кислоти
дозрівання тіста
харчові волокна
cranberry juice
pumpkin juice
organic acids
maturation of dough
dietary fiber
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Citation: Фалендыш, Н. А. Применение плодово-ягодного сырья в технологии хлеба / Н. А. Фалендыш, Е. А. Казмирчук // Техника и технология пищевых производств: тезисы докладов ІХ Междунар. науч.-тех. конф., Могилев, 25-26 апреля, 2013. – С. 102
Abstract: Работа посвящена исследованию влияния продуктов переработки тыквы и клюквы на процес созревания тестовых полуфабрикатов и качество хлебобулочных изделий. Исследования показали, что добавление сока клюквы и тыквы при приготовлении хлебного теста способствует интенсификации созревания теста и улучшению качества хлебобулочных изделий. Робота присвячена дослідженню впливу продуктів переробки гарбуза і журавлини на процес дозрівання тістових напівфабрикатів і якість хлібобулочних виробів. Дослідження показали, що додавання соку журавлини і гарбуза при приготуванні хлібного тіста сприяє інтенсифікації дозрівання тіста і поліпшенню якості хлібобулочних виробів. The work is devoted to the influence of refined products pumpkin and cranberries on test process maturity and quality semi-finished bakery products. Studies have shown that the addition of cranberry juice and squash in the preparation of the bread dough maturation contributes to the intensification of the test and improve the quality of bakery.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7972
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fnoppystch.pdf126.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.