Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для оптимізації процесу утворення барвних речовин в процесі основної дефекації соку наведено дослідження хімічних перетворень і математичне моделювання. To optimize the process of formation of coloring agents in the main defecation juice are study of chemical transformations and mathematical modeling.

Опис

Ключові слова

дефекація, оксиметилфурфурол, цукрове виробництво, математична оптимізація, defecation, hydroxymethylfurfural, sugar production, mathematical optimization, кафедра харчової хімії, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Попова, І. В. Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення / І. В. Попова, П. П. Загородній, Л. М. Хомічак // Цукор України. - 2013. - №1(85). - С. 12 –16.

Зібрання