Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573
Назва: | Тест-методи аналізу харчових продуктів |
Автори: | Іщенко, Віра Миколаївна Салюк, Анатолій Іванович Тилтіна, Людмила Іванівна Рябокінь, Іван Григорович Полумбрик, Олег Максимович |
Ключові слова: | тест-методи аналіз харчові продукти якість харчових продуктів test methods analysis food quality of food кафедра екологічної безпеки та охорони праці кафедра харчової хімії |
Дата публікації: | 2001 |
Бібліографічний опис: | Тест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Л. І. Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Приорітетні напрями впровадження в харчуву промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначеня : тези наук. конф. - К. : УДУХТ, 2001. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
test.pdf | 259.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.