Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573
Назва: Тест-методи аналізу харчових продуктів
Автори: Іщенко, Віра Миколаївна
Салюк, Анатолій Іванович
Тилтіна, Людмила Іванівна
Рябокінь, Іван Григорович
Полумбрик, Олег Максимович
Ключові слова: тест-методи
аналіз
харчові продукти
якість харчових продуктів
test methods
analysis
food
quality of food
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра харчової хімії
Дата публікації: 2001
Бібліографічний опис: Тест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Л. І. Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Приорітетні напрями впровадження в харчуву промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначеня : тези наук. конф. - К. : УДУХТ, 2001.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8573
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
test.pdf259.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.