The Technology of Butter enriching with carrots powder

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The new type of butter with carrot powder was developed. Новий вид вершкового масла із порошком моркви був розроблений.

Опис

Ключові слова

butter, carrot powder, microstructure, вершкове масло, порошок моркви, мікроструктура, сливочное масло, порошок моркови, микроструктура, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Rashevskaya, T. The technology of butter enriching with carrots powder / T. Rashevskaya, O. Vasheka // Food Process Engineering in a Changing World. Congress Proceedings. - Athens, Greece, 2011. - P. 2023-2024.