The Technology of Butter enriching with carrots powder
Вантажиться...
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The new type of butter with carrot powder was developed. Новий вид вершкового масла із порошком моркви був розроблений.
Опис
Ключові слова
butter, carrot powder, microstructure, вершкове масло, порошок моркви, мікроструктура, сливочное масло, порошок моркови, микроструктура, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Rashevskaya, T. The technology of butter enriching with carrots powder / T. Rashevskaya, O. Vasheka // Food Process Engineering in a Changing World. Congress Proceedings. - Athens, Greece, 2011. - P. 2023-2024.