Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Formation of sub-microstructure, including the nucleatiion and growth of ultradisperse water particles in the butter, is studied by means of electron microscopy.

Опис

Ключові слова

butter, water, electron microscopy, вершкове масло, вода, електронна мікроскопія, сливочное масло, электронная микроскопия, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure / T. Rashevska, I. Gulyi, A. Ukrainets and other // Materials Science and Engineering C. – 2002. – № 19. – P. 33–35.

Зібрання