Спосіб охмеління пивного сусла (Патент № 70010)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб охмеління пивного сусла передбачає обробляння хмелю перед внесенням у сусло, яке проводять ультразвуковими коливаннями у режимі кавітації протягом 5-10 хвилин. A method for hopping wort provides for treatment of hops before incorporation into the wort being performed by ultrasound oscillations in the mode of cavitation during 5-10 minutes.

Опис

Ключові слова

хміль, обробка, ультразвукова кавітація, сусло, кафедра фізики, hор, treatment, wort, ultrasonic cavitation, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Патент 70010 А України, МПК7 C12C 3/00, C12C 1/16 (2006). Спосіб охмеління пивного сусла / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, Л. В. Проценко, П. О. Троценко, В. Є. Косенко. – № 20031212095 ; заявл. 23.12.2003 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9.

Зібрання