Application of the optical and positron spectroscopy to the study of the structural transformations in milk fat and its simple purified fractions

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The structural transformations in milk fat from amorphous to crystalline state as well as in simple purified fractions were investigated by using optical and positron spectroscopy.

Опис

Ключові слова

milk fat, spectroscopy, fraction, молочний жир, спектроскопія, фракції, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Application of the optical and positron spectroscopy to the study of the structural transformations in milk fat and its simple purified fractions / V. Kudryavtsev, S. Yablochkov, S. Likhtorovich and other // 5th international conference on organic nonlinear optics. Conference proceeding. - Davos, 2000. - P. 11-12.