Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8776
Назва: | Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure |
Автори: | Rashevska, Tamara Gulyy, Ivan Pryadko, Nikolai Nishchenko, M. Lihtorovich, S. |
Ключові слова: | butter submicrostructure moisture сливочное масло субмикроструктура влага вершкове масло субмікроструктура волога кафедра теплоенергетики та холодильної техніки кафедра технології молока і молочних продуктів |
Дата публікації: | 2001 |
Бібліографічний опис: | Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure / T. Rashevskaya, I. Gulyi, N. Pryadko and other // E-MRS Spring Meeting : Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2001. - P. 38. |
Короткий огляд (реферат): | By means of the elcectron microscopy study of the butter samples obtained by freezing-and-cleavage teehnique we have shown that their submicrostructure contains spherical particles, 2 to 100 nm in diameter, which can also aquire anisotropic shapes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8776 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20012.pdf | 45.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.