Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8776
Назва: Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure
Автори: Rashevska, Tamara
Gulyy, Ivan
Pryadko, Nikolai
Nishchenko, M.
Lihtorovich, S.
Ключові слова: butter
submicrostructure
moisture
сливочное масло
субмикроструктура
влага
вершкове масло
субмікроструктура
волога
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
кафедра технології молока і молочних продуктів
Дата публікації: 2001
Бібліографічний опис: Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure / T. Rashevskaya, I. Gulyi, N. Pryadko and other // E-MRS Spring Meeting : Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2001. - P. 38.
Короткий огляд (реферат): By means of the elcectron microscopy study of the butter samples obtained by freezing-and-cleavage teehnique we have shown that their submicrostructure contains spherical particles, 2 to 100 nm in diameter, which can also aquire anisotropic shapes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8776
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20012.pdf45.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.