Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure
Вантажиться...
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
By means of the elcectron microscopy study of the butter samples obtained by freezing-and-cleavage teehnique we have shown that their submicrostructure contains spherical particles, 2 to 100 nm in diameter, which can also aquire anisotropic shapes.
Опис
Ключові слова
butter, submicrostructure, moisture, сливочное масло, субмикроструктура, влага, вершкове масло, субмікроструктура, волога, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure / T. Rashevskaya, I. Gulyi, N. Pryadko and other // E-MRS Spring Meeting : Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2001. - P. 38.