Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8938
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGulyy, Ivan-
dc.contributor.authorUkrainets, Anatoliy-
dc.contributor.authorRashevska, Tamara-
dc.contributor.authorTasenko, Evgenia-
dc.date.accessioned2013-07-05T06:28:58Z-
dc.date.available2013-07-05T06:28:58Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationMicstructure of multicomponent in water inulin solusions / I. Gulyy, A. Ukrainets, T. Rashevska , E. Tasenko // International Workshop "World of inulin & fructose". Book of Abstracts. - Kiev, 2004. - P. 23.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8938-
dc.description.abstractStudied formation of a microstructure of water solutions inulina, chicory, fructose and their mixes in a water phase. Досліджено формування мікроструктури водного розчину інуліну, цикорію, фруктози та їх суміші у водній фазі. Исследовано формирование микроструктуры водного раствора инулина, цикория, фруктозы та их смеси в водной фазе.uk_UK
dc.language.isoenuk_UK
dc.subjectbutteruk_UK
dc.subjectinulinuk_UK
dc.subjectmicrostructureuk_UK
dc.subjectвершкове маслоuk_UK
dc.subjectінулінuk_UK
dc.subjectмікроструктураuk_UK
dc.subjectсливочное маслоuk_UK
dc.subjectинулинuk_UK
dc.subjectмикроструктураuk_UK
dc.subjectкафедра технології молока і молочних продуктів-
dc.titleMicstructure of multicomponent in water inulin solusionsuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf500.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.