Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8940
Назва: | Electro-microscopic investigations of the structure of butter with inulin |
Автори: | Rashevska, Tamara |
Ключові слова: | butter inulin microstructure сливочное масло инулин микроструктура вершкове масло інулін мікроструктура кафедра технології молока і молочних продуктів |
Дата публікації: | 1997 |
Бібліографічний опис: | Rashevska, T. Electro-microscopic investigations of the structure of butter with inulin / T. Rashevska // International Workshop on inulin as medicine & food ingredient : book of abstracts. – Kiev, 1997. – P. 32. |
Короткий огляд (реферат): | Electro-microscopic investigations exposed the inulin's influence on the microstructure, its role in the formation of butter's plastically consistency. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8940 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kiev1997_2.pdf | 899.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.