Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8940
Назва: Electro-microscopic investigations of the structure of butter with inulin
Автори: Rashevska, Tamara
Ключові слова: butter
inulin
microstructure
сливочное масло
инулин
микроструктура
вершкове масло
інулін
мікроструктура
кафедра технології молока і молочних продуктів
Дата публікації: 1997
Бібліографічний опис: Rashevska, T. Electro-microscopic investigations of the structure of butter with inulin / T. Rashevska // International Workshop on inulin as medicine & food ingredient : book of abstracts. – Kiev, 1997. – P. 32.
Короткий огляд (реферат): Electro-microscopic investigations exposed the inulin's influence on the microstructure, its role in the formation of butter's plastically consistency.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8940
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kiev1997_2.pdf899.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.