Ежекційний пристрій для зволоження тістових заготовок і випеченого хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглядається пристрій для зволоження тістових заготовок, конструкції відповідного обладнання, його переваги і недоліки. Запропоновано конструкцію ежекційного пристрою для зволоження тістових заготовок шнеком одночасного підведення води і стисненого повітря в пристрій. Наведена схема ежекційного пристрою, описані його переваги.

Опис

Ключові слова

ежекція, вода, тістова заготовка, зволоження, виріб, хліб, вода, тестовая заготовка, увлажнение, изделие, хлеб, ejection, water, workpiece made of dough, moisturizing, product, bread, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Чепелюк, О. O. Ежекційний пристрій для зволоження тістових заготовок і випеченого хліба / О. O. Чепелюк, М. С. Максимчик // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. - № 9 (58). - С. 45-46.

Зібрання