Моделювання поведінки газової фази тіста

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Описано процес утворення піноподібної структури тіста, що бродить. Акцентовано увагу на значення поведінки газової фази на стан поверхні заготовок, отриманих екструзією і якість готової продукції. Описано вдосконалену математичну модель деформування пружнов’язкопластичних середовищ, на основі якої одержано залежність коефіцієнта розбухання сформованого виробу від зовнішнього навантаження. Described the formation of a foam-like structure of dough is haunting. Focuses on the value of the gas phase behavior of the state of the workpiece surfaces produced by extrusion and quality of the finished product. Describes an improved mathematical model of deformation elastoviscoplastic media on which the dependence of the coefficient of swelling formed article from the external load.

Опис

Ключові слова

тісто, газова фаза, математична модель, об’єм, бульбашка, dough, gas phase, mathematical model, volume, bubble, pressure, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Чепелюк, О. О. Моделювання поведінки газової фази тіста / О. О. Чепелюк, О. О. Губеня // Харчова і переробна промисловість. – 2008. - № 3. - С. 25-27.

Зібрання