Аудит: теорія і практика

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Навчальний посібник висвітлює теоретичні основи аудиту та питання практичного аудиту виробничо — господарської діяльності підприємств харчової, переробної промисловості та підприємств суміжних галузей і вдало доповнює наявну літературу з дисципліни. За змістом і висвітленими проблемами навчальний посібник повністю відповідає типовим програмам вивчення у вищих навчальних закладах дисциплін «Основи аудиту» та «Практичний аудит». Навчальний посібник рекомендується студентам та викладачам ВНЗ, а також фахівцям - практикам усіх галузей переробної промисловості України.
The manual covers the theoretical basis of audit issue and practical audit of production - economic activities of the food, processing industry and related industries and businesses successfully complements the existing literatu ¬ py with discipline. The content and the problems of textbook is fully consistent with a typical study programs in higher education courses "Principles of Auditing" and "Practical Auditing." The manual is recommended for students and faculty members, as well as F-hivtsyam - the practice of all branches of processing industry of Ukraine.

Опис

Ключові слова

аудит, audit, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Чернелевський, Л. М. Аудит: теорія і практика : навч. посіб. / Л. М. Чернелевський, Н. І. Беренда. - Київ : «Хай-Тек Прес», 2008. - 560 с.