Особливості технологічної схеми виробництва пектину із соковитої сировини
Вантажиться...
Файли
Дата
1997
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Існуючі технології одержання пектину із вичавлених яблук, бурякового жому тощо мають певні недоліки.
Existing technology of pectin from apples squeezed, beet pulp, etc. have some disadvantages.
Опис
Ключові слова
технологічна схема, сировина, пектин, technological scheme, pectin, raw materials, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Сороколіт, М. І. Особливості технологічної схеми виробництва пектину із соковитої сировини / М. І. Сороколіт, В. М. Таран // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій та обладнання в харчову та переробну промисловість : міжнародна науково-технічна конференція, 21-24 жовтня 1997 р. : тези доповідей. – 1997. - С. 32.