Полисолодовый экстракт из свежепроросших солодов

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1990

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Разработана новая технология полисолодового экстракта из свежепроросших солодов ячменя, овса, пшеницы. The new technology polisolodovy extract of fresh sprouted barley malt, oats, wheat.

Опис

Ключові слова

влажность, солодовые екстракты, свежепроросший солод, сусло, дробина, humidity, ekstrakty malt, freshly sprouted malt mash, pellet, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Полисолодовый экстракт из свежепроросших солодов / Б. И. Хиврич, В. Н. Кошевая, Л. В. Диченко, А. В. Данилевская, Т. В. Лопато, Л. А. Косоголова // Пищевая промышленность. – 1990. - № 39. - С. 46-47.

Зібрання