Investigation of separation method for aromatic substances out of essential oils

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The paper presents the research on the development of isolation method for aromatic components out of essential oils. У роботі наведено наукові дослідження щодо розроблення способу виділення ароматичних компонентів ефірних олій.

Опис

Ключові слова

aromatic component, ароматичний компонент, essential oil, ефірна олія, preparative separation, препаративне виділення, flavouring, ароматизатор, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Investigation of separation method for aromatic substances out of essential oils / N. Frolova, N. Chepel, K. Naumenko, O. Usatiuk // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – Р. 202.