Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599
Название: Technology of shelf life bread extending
Авторы: Silchuk, Tatiana
Drobot, Vira
Kokhan, Olena M.
Ключевые слова: bread
malt extract
enzymes
staling process
хліб
солодовий екстракт
ферменти
процесс черствіння
хлеб
солодовый экстракт
ферменты
процесс очерствения
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Silchuk, T. Technology of shelf life bread extending / T. Silchuk, V. Drobot, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 262.
Краткий осмотр (реферат): In theses concerning the use of rye malt extract and enzyme preparation Novamil to extend shelf life and reduce cherstvenie bread. У тезах йдеться про використання житнього солодового екстрату та ензимного препарату Новаміл для подовження терміну зберігання та зниження черствіння хліба.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
shelf.pdf64.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.