Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599
Назва: Technology of shelf life bread extending
Автори: Silchuk, Tatiana
Drobot, Vira
Kokhan, Olena M.
Ключові слова: bread
malt extract
enzymes
staling process
хліб
солодовий екстракт
ферменти
процесс черствіння
хлеб
солодовый экстракт
ферменты
процесс очерствения
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Silchuk, T. Technology of shelf life bread extending / T. Silchuk, V. Drobot, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 262.
Короткий огляд (реферат): In theses concerning the use of rye malt extract and enzyme preparation Novamil to extend shelf life and reduce cherstvenie bread. У тезах йдеться про використання житнього солодового екстрату та ензимного препарату Новаміл для подовження терміну зберігання та зниження черствіння хліба.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shelf.pdf64.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.