Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSilchuk, Tatiana-
dc.contributor.authorDrobot, Vira-
dc.contributor.authorKokhan, Olena M.-
dc.date.accessioned2013-09-10T10:00:28Z-
dc.date.available2013-09-10T10:00:28Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationSilchuk, T. Technology of shelf life bread extending / T. Silchuk, V. Drobot, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 262.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599-
dc.description.abstractIn theses concerning the use of rye malt extract and enzyme preparation Novamil to extend shelf life and reduce cherstvenie bread. У тезах йдеться про використання житнього солодового екстрату та ензимного препарату Новаміл для подовження терміну зберігання та зниження черствіння хліба.uk_UK
dc.subjectbreaduk_UK
dc.subjectmalt extractuk_UK
dc.subjectenzymesuk_UK
dc.subjectstaling processuk_UK
dc.subjectхлібuk_UK
dc.subjectсолодовий екстрактuk_UK
dc.subjectферментиuk_UK
dc.subjectпроцесс черствінняuk_UK
dc.subjectхлебuk_UK
dc.subjectсолодовый экстрактuk_UK
dc.subjectферментыuk_UK
dc.subjectпроцесс очерственияuk_UK
dc.subjectкафедра іноземних мов професійного спрямування-
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справи-
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів-
dc.titleTechnology of shelf life bread extendinguk_UK
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
shelf.pdf64.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.