Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9717
Название: Обґрунтування раціональних конструктивних параметрів перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла
Авторы: Чепелюк, Олександр Миколайович
Чепелюк, Олена Олександрівна
Матусевич, Р. Ю.
Ключевые слова: м’ясо-кісткове борошно
моделювання
теплова обробка
перемішуючий пристрій
ширина лопаті
meat and bone meal
modeling
cooking
mixing device
the width of the blade
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Чепелюк, О. М. Обґрунтування раціональних конструктивних параметрів перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла / О. М. Чепелюк, О. О. Чепелюк, Р. Ю. Матусевич // Рибне господарство україни. – 2013. - № 7 (спец. випуск). – С. 16-19.
Краткий осмотр (реферат): Удосконалення конструкції робочого органу сприяє інтенсифікації процесу теплової обробки сировини при виробництві м’ясо-кісткового борошна. В результаті моделювання визначено раціональне значення ширини лопаті перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла, що підвищує ефективність виробництва. мясокостной муки. Improving the design of your body helps to intensify the process of heat treatment of raw materials in the production of meat and bone meal. As a result modeling rational set the width of the blade stirring device vacuum horizontal boiler, which increases the efficiency of production
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9717
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.PDF291.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.